Lamelparket van kwaliteit voor de beste prijzen van Nederland!

Goedkoop lamelparket in Amsterdam
Exclusieve houten vloeren en zeer stoere houten vloeren
Alle soorten parket in de omgeving Amsterdam!

Eiken houten vloeren, Eiken Lamelparket en massief Eiken vloeren. Wij leveren kwaliteit voor de beste prijzen van Nederland! Ook prachtige visgraat vloeren in massief en multiplank. Onze “Old School” collectie bevat vloeren van verschilllende breedtes, getrommelde klinkervisgraat en massieve kasteeldelen.

Deze week: Lamelparket 3mm eiken toplaag met afwerking oil wash of natural oil voor vanaf €27,50  incl btw p/m2!

Wij verkopen naast alle dikten lamelparket van 3mm t/m 6mm toplaag eiken! Ons lamel parket is te krijgen in 18cm breed tot 23,5cm breedte. Daarnaast hebben wij naast de standaard geoliede vloeren, ook geborstelde vloeren!

Lamelparket is de nieuwe trend in de binnenvloerenmarkt. Het heeft de uitstraling van massief parket door de eikenhouten toplaag. Het gemak en vormvastheid van laminaat door de lamelstructuur en messing en groef of kliksystemen bekend van laminaatvloeren. Lamelparket kan net als laminaat hierdoor eenvoudig gelegd worden door elke klusser. Wij behoren tot de goedkoopste leveranciers van lamelparket van Nederland.

Lamelparket leggen en onderhoud in de omgeving Amsterdam

Wij verkopen naast alle soorten en kwaliteiten lamelparket ook alle bijproducten en onderhoudsproducten voor lamelparketvloeren. Zo kunt bij ons vinden: ondervloeren, plinten, nadenlijm, olies, washes, schoonmaakproducten, onderhoudsproducten, plintenknippers, extra opties beschermcoatings zoals Skylt, en Waxol 60 en een leg service.

Kom snel kijken in onze showroom in De Kwakel bij Uithoorn!

Wat anderen van ons vinden

  • Goeie prijzen en behulpzaam. S'avonds bezorgen na 18.00 uur ook ideaal!

    Diana & Rick
  • Aardige mensen, hout netjes gezaagd aangeleverd. Top geholpen!

    Daniel
  • Niet goedkoper kunnen vinden. Mooi dat jullie ook op maat zagen!

    Cor Zaaienmaker

Nieuws

Vragen? We zijn te bereiken op 0297-797816 of via

Start typing and press Enter to search