Oud gemaakte of gebeitste steigerplanken

Wij hebben oud gemaakte en gebeitst steigerhout voor scherpe prijzen van hoge kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van echt oud gebruikt steigerhout. Dit hout heeft het uiterlijk van gebruikt steigerhout maar bevat weinig tot geen scheuren en fouten, geen bouwstof en kramplaten. Hiermee wordt het een populaire vervanger van echt gebruikte steigerplanken.

Kleuren en maten
Deze gebeitste steigerdelen zijn gedroogd en verkijgbaar in de kleuren: licht grijs, medium grijs, donker grijs en bruin. Wij hebben naast de standaard maat van ongeveer 3cmx20cm, ook de kopmaat 3cm x 25cm en 5cm x 20cm.

Fijn gezaagd of met de hand geschuurd
Wij hebben gebeitste steigerplanken zowel fijngezaagd als geschuurd op voorraad. De geschuurde planken worden door ons rondom ‘kindveilig’ glad geschuurd en zijn direct te verwerken.

Op maat zagen
Wij kunnen uw hout zagen tegen een meerprijs. Grote zaagopdrachten graag mailen. Wanneer u een zaagstaat met hoeveelheden en maten mailt kunnen wij u een offerte geven voor uw totale zaagplan/bouwplan. Naast zagen kunnen wij ook al uw hout schuren, meubels bouwen en bezorgen.

Wat anderen van ons vinden

  • Goeie prijzen en behulpzaam. S'avonds bezorgen na 18.00 uur ook ideaal!

    Diana & Rick
  • Bedankt voor de snelle levering en het mooie hout. Bedankt voor alle hulp! Een aanrader!

    Kitty Tan

Nieuws

Vragen? We zijn te bereiken op 0297-797816 of via

Start typing and press Enter to search